Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, February 11, 2015

54 tahun ESP telah mengUNGGULi pasaran makanan tambahan...

Korang tahu tak, Dr Shaklee telah MENCIPTA satu rumusan PROTEIN SOYA yang PERTAMA pada tahun 1961.. Bermakna protein soya Shaklee ini sudah berada 54 tahun di pasaran.  

Dulu dipanggil Instant Protein, kemudian Energizing Soy Protein dan SEKARANG, SOY PROTEIN ISOLATE. Nama glamer, ESP.. Hihihi...


Masa tu Fai pun tak wujud lagi tapi ESP ni dah ada.. Hihi.. Tidak hairanlah sampai sekarang ESP setiasa menjadi HOT STUFF di kalangan customer... Setiap hari PASTI ada sahaja yang akan order ESP ni dengan Fai... 


Agak-gak korang la.. Bagaimana KUALITI supplement yang dah pun bertahan selama 54 tahun di pasaran..??? 

Renung-renungkan... (>___<)Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015