14 Kaedah Kesan Penyakit Melalui Jerawat

7:13 AM 1 Comments A+ a-







Dulu masa zaman anak dara, kat muka Fai... kawasan no.12 tu sukaa sangat tumbuh jerawat.. Especially nak period. Baru tahu, puncanya sebab PENGUMPULAN TOKSIN akibat pemakan. Alhamdulillah sejak konsisten dengan Shaklee 4 tahun lepas, jerawat pun malu dah nak tumbuh. Kesihatan pun sangat memuaskan. Syukurrr...

Fai konsisten dengan SET ASAS, iaitu B Complex, Vitamin C, Vita-lea dan juga ESP.. Set ni lengkap untuk penjagaan dalaman dan luaran. Bila dalaman sihat, inshaaAllah luaran kita pun nampak sihat.


Nak tahu lebih lanjut tentang set tersebut..?? Klik link di bawah ini... Thank you  (>___<)








Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
 I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
nadia mansor
AUTHOR
February 27, 2015 at 7:22 AM delete

melalui gambar tu kita sendiri boleh tau apa punca jerawat yg tumbuh tu..

so bolehlah baiki masalah dari akarnya :) ngeee

Reply
avatar