Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, February 27, 2015

14 Kaedah Kesan Penyakit Melalui JerawatDulu masa zaman anak dara, kat muka Fai... kawasan no.12 tu sukaa sangat tumbuh jerawat.. Especially nak period. Baru tahu, puncanya sebab PENGUMPULAN TOKSIN akibat pemakan. Alhamdulillah sejak konsisten dengan Shaklee 4 tahun lepas, jerawat pun malu dah nak tumbuh. Kesihatan pun sangat memuaskan. Syukurrr...

Fai konsisten dengan SET ASAS, iaitu B Complex, Vitamin C, Vita-lea dan juga ESP.. Set ni lengkap untuk penjagaan dalaman dan luaran. Bila dalaman sihat, inshaaAllah luaran kita pun nampak sihat.


Nak tahu lebih lanjut tentang set tersebut..?? Klik link di bawah ini... Thank you  (>___<)
Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
 I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

nadia mansor said...

melalui gambar tu kita sendiri boleh tau apa punca jerawat yg tumbuh tu..

so bolehlah baiki masalah dari akarnya :) ngeee

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015