Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, January 8, 2015

TIPS DOA UNTUK ANAK AGAR LEMBUT HATI, PINTAR DAN SOLEH

Semestinya kita sebagai ibu bapa inginkan hanya yang TERBAIK untuk anak-anak kita. Didikan tersebut hendaklah bermula seawal anak masih di dalam kandungan lagi. Semoga kita sama-sama dapat amalkan doa ini untuk anak agar sentiasa lembut hati, pintar dan soleh/solehah... Aminnn...a) Baca Fatihah (1 kali ) b) Baca Ayat Kursi (1 Kali ) c) Baca Surah al - Insyirah (1 kali )

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
a) Baca Fatihah (1 kali ) b) Baca Ayat Kursi (1 Kali ) c) Baca Surah al - Insyirah (1 kali )

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
Al-Fatihah - 1 kali
Ayat Kursi - 1 kaliAl-Insyirah - 1 kali
Surah Toha ayat 1-5 (1 kali) ayat
Doa ini juga yang Fai amalkan sejak mengandungkan Adam sehingalah sekarang.  Fai akan bacakan sewaktu tengah menyusukan Adam. Fai juga gunakan "teknik RCA" pada Adam. Caranya, bisikkan perkara yang baik-baik di telinganya sewaktu dia tengah tidur. Seeloknya 3/4 malam kerana minda kita berada dalam keadaan alpha ketika itu. 

Semoga Adam Hussin membesar menjadi anak soleh yang bijak... Aminnn..Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

Anira Abdul said...

Perkongsian yang menarik ni. Nak amalkan juga la utk kedua2 anak saya. TQ share ye sis.

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015