Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, January 20, 2015

Testimoni Penapis Air Shaklee, Get Clean Water Pitcher... Anda pasti sukakannya...

Berkongsi testimoni pengguna yang telah pun menggunakan Penapis Air Shaklee, Get Clean Water Pitcher.. Antara penapis air yang termurah, MUDAH dipasang (tidak perlu menggunakan elektrik), dan PORTABLE (mudah untuk di bawa ke mana-mana).Bonus Shaklee next month, Fai nak belikan ibu Get Clean Water Pitcher Shaklee ni.. Tak payah la ibu bersusah-payah lagi nak angkut bertong-tong air tapis dari kedai.. Hihi...Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015