Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, January 9, 2015

Testimoni Berpantang: Luka pembedahan sembuh dalam masa 10 hari..

Bersalin secara pembedahan memang perkara yang paling menghantui ibu-ibu. Yelah, sebab bukan senang luka pembedahan tu nak baik. Nak bergerak susah. Dari baring nak duduk tu punyalah seksa.Tapi dengan Shaklee, luka pembedahan sembuh dalam masa 10 hari. Dengan izin Allah juga. Ibu-ibu yang bersalin melalui pembedahan, sangat disarankan untuk mengambil VIVIX untuk cepat baik pulih luka pembedahan... InshaaAllah...


BONUSNYA, kita kelihatan lebih SIHAT dan muka BERSERI-SERI.. Susu pun mencurah-curah... Alhamdulillah...

 Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015