Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, January 7, 2015

Tempat makan best di Negeri Sembilan: Cendol PD...

Fai dengan husband memang suka cari tempat makan BEST bila "merantau" ke tempat orang.. Hihi..Cendol PD ni kawan fai yang bagitahu tempatnya. Katanya sedappp, cendolnya lembuttt... Kitorang pun apa lagi, esoknya selepas check out dari Grand Lexis, singgah dulu di Cendol PD ni sebelum balik JB.

Masa sampai tu dalam 12.30 tengah hari.. Orang memang ramaiiiii... Nak sangat rasa Cendol PD ni, kitorang pun tunggu la sampai ada meja kosong walaupun masa tu cuaca panas terik.


Fai order CENDOL PULUT + KACANG MERAH.. Husband pula order CENDOL PULUT + JAGUNG.. Jakun sekejap sebab cendolnya dihidangkan di dalam mangkuk besi... Nampak macam biasa-biasa je, tapi bila dah rasa memang SANGAT SEDAPPPP... Tak kedekut santan..! Sangat terasa lemak santannya... Cendolnya memang lembutttttt... Pulutnya pun sedappp.. CENDOL TERBAIK la Fai pernah rasa setakat ni..!! 5 bintang untuk Cendol PD ni * * * * * Harga pun MURAHHH... Dua mangkuk cendol ni cuma RM3.20 sahaja... Murahhh kan..?? Hihi..

Korang yang ke Port Dickson silalah singgah di sini ye.. HIGHLY RECOMMENDED... Memang rugiiii kalau tak singgah makan di Cendol PD ni.. Landmark nak ke sana perlu cari BALAI POLIS PORT DICKSON. Di situ ada roundbout, amik pukul 12.. Cendol PD ni sebelah kanan, seberang jalan berhadapan Klinik Qualitas, di kawasan parking kereta... Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015