Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, January 18, 2015

Padanya Ada Hikmah: 35 kisah PENUH HIKMAH, yang terinspirasi daripada pengalaman Prof. Dr. Muhaya

Padanya Ada Hikmah adalah sebuah buku yang diterbitkan berdasarkan kisah-kisah dan pengalaman yang pernah dilalui oleh Profesor Dr. Muhaya, semasa beliau masih menjadi doktor pelatih sehinggalah beliau menjadi profesor. Fai memang dah lama cari buku ni. Kebetulan hubby ajak ke Plaza Angsana, Fai pun singgah le ke Badan Bookstore.. Mulanya iat nak cari buku untuk bagi pada "anak buah" Shaklee.. Terjumpa pula dengan buku Padanya Ada Hikmah ni. Tak fikir panjang, Fai terus je beli. hihihi.. Buku ni nipis je, 120 halaman dan berharga RM13.00...
Kadangkala HATI menyangka, kisah yang terjadi kepada kita tidak ada kesenangan kepada kita. Kadangkala hati juga bertanya, mengapa Tuhan memberikan kisah yang tidak ada manisnya. Mungkin kita lupa, setiap kisah yang diberikan kepada manusia, DIA MENYISIPKAN kasih-Nya. Semua itu disembunyikan pada kata yang bernama HIKMAH.

Padanya Ada Hikmah ini mengandungi 35 kisah PENUH HIKMAH, yang terinspirasi daripada pengalaman Prof. Dr. Muhaya... Kisah-kisah yang sangat sarat dengan MOTIVASI. Tak sabar dah habiskan baca buku ni...

Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015