EKSLUSIF Reward di Grand Lexis Port Dickson...

2:39 PM 0 Comments A+ a-

Penginapan satu malam di Grand Lexis Port Dickson..  Reward dari Mama Cery untuk Fai atas kecemerlangan sepanjang 2014 dalam Shaklee. Macam bulan jatuh ke riba bila Mama Cery offer untuk penginapan satu malam di Grand Lexis ni. Syukur sangat2... Kalau tak kerana reward dari beliau, tak merasa lah kami bertiga untuk menginap di sini. Hihi.. Thanks a lot mama for this reward, really appreciate it! 


Sampai ke Grand Lexis terus check in, bilik 2029, EXECUTIVE POOL VILLA. Masuk je bilik, memang macam orang jakun. Hihi.. Besarrr bilik executive ni, ada 2 katil king. Ruang dapur kering, ruang untuk gosok gigi dan dua tandas berasingan. Memang SANGAT SELESA. Bukan ibu dengan papa je yang EXCITED,  Adam pun sama. Masuk je bilik, Adam terus menjengah ke ruang pool dalam bilik. Bukan main riuh lagi Adam tengok ada pool dalam bilik. 


Untuk korang yang NAK RELEASED TENSION dari kesibukan kota, dari ke"busy"an kerja, HIGHLY RECOMMENDED untuk bercuti di Grand Lexis Port Dickson ni. Suasananya memang SANGAT TENANG... Yang paling besttt off course la pool dalam bilik, Hihi... Ada banyakkkk lagi aktiviti yang disediakan. Boleh berbasikal di sekeliling villa, jalan-jalan sekeliling villa sambil menikmati angin pantai, ada aktiviti bola pantai, aktiviti memanah.. Memang BEST..!!


Antara gambar yang sempat Fai snap sewaktu di sana... Jom cuci mata.. Hihi...




































suka betul si Adam menjengah ke bawah tu.. hihi...



Dry kitchen



Private pool sedalam 4 kaki... Sejukkk airnya..












Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5points)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)