Vitamin awet muda khas untuk anda yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman...

12:16 PM 0 Comments A+ a-

Mengikut kajian saintifik:

Minyak Biji Anggur terbukti amat berkesan untuk membantu MENGATASI masalah KANSER serta amat baik untuk AWET MUDA dan memelihara kecantikan badan jika mengamalkan secara konsisten.


Vitamin E Shaklee ni dah diimproved formula ditambah dengan minyak bji anggur (grape seed extract)... Wahhh best tu.. Dah la tinggi antoksidan, sebiji vitamin e = 400iu.. Memang kesannn AWET MUDA berganda laaa yang kita akan dapat. Wajibbb telan sebiji setiap hari ni. Sebelum ni Fai dah pernah share, body age Fai muda 9 tahun dari usia sebenar. Agak2nya lepas konsisten Vitamin E ni berapa la pula ye body age Fai nanti..?? Hihihi... Bulan Januari atau Februari nant akan ada FREE HEALTH CHECK lagi di JB Branch. Boleh la Fai check bogy age lagi... Hehe...


Korang tak nak ke nampak muda dari usia..???













Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)