Time freedom... Boleh balik kampung bila-bila masa sahaja. Hihi...

1:48 AM 0 Comments A+ a-

Time freedom dengan Shaklee.. Inilah yang Fai idamkan dulu. Fai bebas nak buat apa sahaja tanpa perlu memikirkan tentang kerja...


Kalau dulu, nak balik kampung kena tunggu weekend. Ataupun kena apply cuti dulu. Kalau cuti dah habis, terpaksalah unpaid leave. Memang tak merasalah nak stay kat kampung lama-lama... Sekarang ni bila-bila masa jer Fai boleh balik kampung. Tak perlu nak apply cuti dulu.. Tak perlu nak semak berapa lagi baki cuti yang ada.. Tak perlu nak fikir tentang unpaid leave.. Syukur alhamdulillah.


Kebetulan hubby ada outstation di Kajang, sementara hubby outstation Fai tinggal kat rumah ibu di Kluang. Dapat la tidur 2 malam di sana. Adam la yang paling happy sekali sebab ramaiiii yang melayan. Main je... Makan pun banyak. Suka betul bila nanny suapkan dia makan.



Suka betul adam duduk kat belakang dengan Mummy, Umi dan Nanny













Indahnya WAHM (work at home mom)..... Orang lain pergi kerja, Fai kat kampung jalan-jalan dengan family... Hihi..









Nak tanya tentang supplement Shaklee? Feel free to contact Fai. I'm more than willing to help...


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)