Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, December 28, 2014

Tempat lepak baru, di Kluang RailCoffee....

Sekarang ni kalau balik Kluang, wajib "lepak" di Kluang RailCoffee. Hubby suka dengan coffee nya, Fai pula suka dengan roti bakarnya. Biasa kalau order roti bakar di Kluang RailCoffee ni, Fai mesti order 2-3 set untuk Fai sorang je... Hihi... sedappp kalau makan panas2, terasa kerangupan roti tu. Yang buat roti ni rasa sedap sebab butter yang digunakan tu tak sama dengan butter yang dijual di pasaran. Memang sedapppp... Tak percaya sila cuba...


Kalau nak ke Kluang RailCoffee ni memang kena bersabar sebab biasanya memang PENUH.


Fai biasa pergi Kluang RailCoffee yang dekat Tasik. Ni alamat penuhnya...

Kluang RailCoffee

20 & 21, 1st Floor & Ground Floor,

Jalan Tasik 1,

Pusat Perniagaan Tasik,

86000 Kluang,

Johor, Malaysia.Ada lagi 2 tempat iaitu di Kluang RailCoffee di Stesen Keretapi Kluang, dan juga Kluang RailCoffee berhadapan dengan Kluang Parade... Kalau yang kat Tasik tu penuh, Fai pergi Kluang RailCoffee di hadapan Kluang Parade. Hihi...
Balik kampung pun bisnes tetap berjalan sepertia biasa... semuanya di hujung jari. Tu yang bestnya Shaklee ni. Hihi...

Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015