Senangnya bisnes Shaklee...

12:30 PM 0 Comments A+ a-

Siapa kata bisnes Shaklee ni susah..??

Bak kata my mentor, Cery Mamafaiz.. "Buat Shaklee ni senang je.Sambil baring boleh reply message customer, boleh coaching anak cucu.."


SANGAT SETUJU...


Macam Fai sendiri, sambil BF Adam.. Reply whatsapp customer, reply telegram anak cucu, update status FB.. Semua all-in-one.. Hihi... Susah ke? senang kan..?? Hihi

Dalan group kami (Jutawan Shaklee) DITEKANKAN bahawa bisnes ni adalah BISNES KAMI SENDIRI. Bukan bisnes upline atau downline kami.. Apa yang kita usahakan, apa yang kita buat. Itulah hasil yang kita akan dapattt... Banyakkkk usaha kita pada bulan tu, banyakkk la "bonus" yang kita akan dapat..

Tak perlu nak mengadap laptop 24 jam. Cuma perlu spend masa 2-3 jam sehari untuk Shaklee. Yang nak buat Shaklee sebagai part time tu memang senanggg sangat. Setakat 2-3 jam je untuk buat Shaklee boleh sangat kan.. Hihi... Lagi satu SYARAT PENTING, buat sebab kita sukaaaa... bukan sebab terpaksa.. Haa, agak-agak boleh tak? Kalau korang boleh spend masa 2-3 jam sehari dan korang dah pun jatuhhhh cinta dengan Shaklee.. Bisnes Shaklee ni memang senang la untuk korang. Hihihi...

Nak lagi senang? Sekarang ni dah ada ONLINE SISTEM. Dari situ korang boleh buat order secara online, boleh check uv (point) yang korang dah kumpul.. Nak check bonus terkini untuk bulan tersebut pun boleh... Kalau dulu, nak order kena melalui email.. ataupun by call. Lepas tu kena follow up tanya barang yang kita order tu dah di"post out" ke belum... Dulu tak boleh tahu berapa bonus yang kita akan dapat. Fai dulu kira bonus secara manual je... Tapi sekarng semuanya main klik-klik je. Memang senangggg...

Apa lagi yang senang dalam bisnes Shaklee ni?? SISTEM.. Dah ada sistem (resepi) untuk berjaya. Dah ada cara untuk skor bonus RMxxxx.. dah ada cara/tips untuk naik rank. Ada cara untuk boost sales.. Ada tips untuk "pikat customer".. Banyakkkk lagi la... Kita cuma perlu BUAT sahaja apa yang diberitahu. Tak perlu dah nak fikir lagi... JUST DO IT... Senang kan..??








Nak rasa senangnya bisnes Shaklee ni..?? Jom sertai Fai dalam Project Millionaire Team group, dibawah payung besar Jutawan Shaklee yang diasaskan oleh Presidential Master Cery MamaFaiz.. SUPPORT GROUP yang SANGAT KUAT. Setiap hari kami akan saling berkongsi idea, berkongsi kisah suka duka, berkongsi maklumat, berkongsi karenah customer.. Macam-macam lagi lah.... Memang seronok..... Walaupun tidak pernah berjumpa, tetapi ukhwah antara kami ibarat satu keluarga. Saling membantu antara satu sama lain tanpa mengharapkan apa-apa balasan. 







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)