KTMD Kurier, Pasir Gudang Johor.. Kurier servis murah...

2:00 PM 3 Comments A+ a-

Nak share dengan korang kurier servis baru yang Fai gunakan sekarang.. KTMD Kurier... Sekarang ni Fai pos vitamin guna kurier servis ni je, sebab MURAH dan dekat dengan rumah. Jimat petrol. Hihi..


Penghantaran biasanya ambl masa 1-2 har bekerja. kalau tempat yang korang nak hantar barang tu dekat dengan stesen keretapi, ceptala sampai. Macam fai hari tu, pos barang ke Kluang. Hari ni pos, esok pagi2 orang KTMD dah terpacak depan rumah customer. Hihihi...


Banyakkk dah barang yang Fai pos guna KTMD ni. Dari barang yang kecil sampai la barang yang besar, Barang kereta hubby. Hihi.. Pos ke Melaka, Pulau Pinang, Negeri Sembilan, Kluang, Kuala Lumpur.. Alhamdulillah setakat ni takde lagi customer complaint barang rosak...



Rate:

0-1kg >> RM7 (guna kotak ktmd)
0-3kg >> RM9 (ni kita kena bungkus sendir barang tu)


Nak tahu rate yang lain, korang boleh call/whatsapp no ni 012-3651934..



Oh ya, lupa nak bagitahu kat mana KTMD ni.. KTMD ni kat Taman Rinting... No. 46 Jalan Sena 9 Taman Rinting, 81750 Pasir Gudang, Johor, Malaysia.

Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat >> 9.00pagi - 6.00 petang
Sabtu >> 9.00 pagi - 1.00 tengah hari







Nak tanya tentang Shaklee, korang boleh whatsapp Fai.. Hihihi..




Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
December 18, 2015 at 3:47 PM delete

Fai , nk tny .. Klu brg besar cmna nk balut ye? Sy nk pos katil baby gna ktmd ni...tp xtw cara balut. .kna buka satu2 ke biar katil sbijik trus blut je? Ke kna ltak dlm kotak?
Mhon pncerahan. ..tq

Reply
avatar
Fai Nardir
AUTHOR
December 22, 2015 at 7:40 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Fai Nardir
AUTHOR
December 22, 2015 at 7:45 AM delete

dengan ktmd barang besar pun boleh pos. nak buka satu2 pun boleh, nak buka kaki sahaja dan terus balut pun boleh..

Reply
avatar