Kegembiraan yang tidak dapat dijual beli...

9:46 AM 0 Comments A+ a-

Sebenarnya setiap hari banyak perkara yang boleh buat Fai rasa gembira (happy)... Happy dikeliling insan tersayang.. Happy anak buah Shaklee share sales diorg banyak minggu ni.. Happy sebab dapat bawa family jalan-jalan JB... Hihi..

Fai akan rasa lebih happy bila Fai dapat buat orang sekeliling rasa happy... It's PRICELESS.. Lebih-lebih lagi bila Fai dapat tolong customer selesaikan masalah mereka.. Yang ada masalah jerawat bernanah, semakin pulih.. Yang ada parut chicken pox, semakin pudar parutnya.. Yang ada masalah HB low ketika hamil, semakin meningkat bacaan HB mereka.. Anak yang ada masalah sembelit, semakin pulih.. Banyakkk lagi lah.... :-)
 
Alhamdulillah syukur kerana dapat BERKONGSI KEBAIKAN SHAKLEE pada semua orang. Apa pun, semuaaa ini atas izinNya juga. Fai cuma membantu dalam berikan consultation terbaik untuk semua customer Fai..... 

Fai juga happy bila tengok kejayaan anak cucu cicit Shaklee Fai. Kejayaan mereka adalah kejayaan Fai juga.. Kerana mereka adalah TULANG BELAKANG kejayaan Fai sekarang. Tanpa mereka, Fai tidak punya apa-apa. Seronok tengok masing-masing bersemangat untuk skor target bonus bulanan. Ada yang nak naik rank.. Ada yang nak bonus RM200 bulan ni.. Ada yang baru bangkit dari "tidur yang lena"... Ada yang nak efektif semula di rank masing-masing... Memang bermacam-macam ragam... Tetapi mereka semualah yang membuatkan hari-hari Fai bertambah ceria... U make my day dear :-)


Terima kasih ya Allah atas segalanya.......




Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)