Dulu cuma biasa-biasa.. KINI berubah menjadi LUARBIASA... Beliaulah MENTOR SHAKLEE di Pasir Gudang yang anda cari...

1:17 PM 0 Comments A+ a-

Hari ni Fai nak cerita tentang CUCU SHAKLEE Fai iaitu Halimahtus Saadiah. Beliau ni muda 2-3 tahun dari Fai.. Beliau ni sebenarnya agak CEREWET tentang produk kecantikan kerana beliau seorang yang sangat selektif dalam memilih sesuatu  produk. Tetapi akhirnya beliau sendiri mengaku sudah JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE kerana Shaklee adalah satu-satunya syarikat produk kesihatan yang menjalankan UJIAN KLINIKAL terhadap KESEMUA PRODUK keluarannya... "Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam penyelidikan dan pembangunan produk yang lengkap , dan percubaan-percubaan klinikal. Setiap tahun, kira-kira 83,000 ujian makmal dan ujian-ujian jaminan kualiti dilaksanakan terhadap produk nutrien dan bahan-bahan sahaja!"


Halimah ni seorang yang rajin. Sangat KOMITED dengan apa yang beliau lakukan. Beliau akan cepat-cepat bertanya jika ada sebarang kemusykilan. Dengar cakap, buat semua yang disuruh tanpa banyak soal. Beliau tahu apa yang beliau nak capai dengan Shaklee. Baru-baru ni beliau telah mengadakan PRIVATE CLASS khas untuk anak buah Shaklee beliau. "Cikgu" siap turun padang untuk sampaikan ilmu. Untung korang yang register under Halimah ni... Bukan senang "cikgu" nak datang ke rumah mengajar tau. FREE lagi... Siap dapat FREE gift... 


Fai ikuti perkembangan Halimah dari awal beliau register ahli sampai sekarang. Beliau dah banyak berubah. Dari tak tahu apa-apa, sekarang nampak beliau rajin study tentang produk. Sekarng ni beliau PAKAR dalam MASALAH KULIT.. Lagi yang Fai nampak, ada ciri-ciri seorang LEADER yang HEBAT dalam diri beliau. Yang buat Fai sangat bangga dengan beliau ialah kerajinan dan kesungguhan beliau "tackle" anak buah untuk study produk...Bukan senang ye nak datangkan minat kepada anak buah untuk mereka rajin study produk.. Memang kena pandai "tackle" diorang ni, ala-ala cikgu "tackle" anak murid untuk minat dengan sesuatu subjek...  haa macam tu la lebih kurang...

Perbualan kami malam tadi...

"akak actually halimah swap study produk dengan anak buah..agih2kan..harini dia study vitalea,halimah study garlic..setiap hari satu...sebenarnya saje je nak galakkan diorang rajin study produk..at the same time takkan saya nak goyang kaki kan..so sama2 lah study...esok kami akan tunjuk bukti hasil malam ni study..gitu lah..."


Halimah ni juga seorang yang TIDAK BANYAK ALASAN... Kalau orang lain sibuk cakap takde masa nak update status Facebook.. Beliau gunakan kaedah BUFFER untuk update Facebook. Setiap hari banyakkk info-info best yang beliau kongsikan di facebook beliau. Kalau orang lain kata takde masa nak update blog, beliau sebolehnya akan peruntukkan masa untuk update blog walau satu entri sehari...


Halimah, akak sangat bangga dengan awak.. Akak doakan semoga dipermudahkan jalan untuk awak naik rank SUPERVISOR Januari 2015 ni.. Semoga impian Halimahtus Saadiah untuk WAHM dengan Shaklee tercapai. Aminnnn...





Jika anda tercari-cari MENTOR SHAKLEE di Pasir Gudang yang boleh membimbing anda untuk jana SIDE INCOME dengan Shaklee, Halimah adalah orangnya.. Anda pasti tidak akan menyesal mendaftar keahlian di bawah empayar beliau. Segala tunjuk ajar akan diberikan kepada anda...





Fai CeritaCinta 
Senior Coordinator Feb'15 (5pts) 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)