Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, December 30, 2014

Doa Kebahagiaan Rumahtangga (part I)

Lumrah alam rumah tangga, kita semestinya inginkan hanya yang TERBAIK untuk pasangan kita. Selain jaga penampilan agar sentiasa kelihatan CANTIK di hadapan SUAMI, kita juga boleh mengamalkan beberapa DOA KASIH SAYANG yang terdapat di dalam Al-Quran. Selain itu, boleh juga amalkan doa di bawah ini... Doa ini dikongsikan oleh MamaCery (mama Shaklee Fai) di instagram beliau... Semoga dapat kita sama-sama amalkan..1 comment:

babYpose said...

Salam, thanks for sharing, sama2 amalkan.

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015