Bukti saya nampak muda 9 tahun dari usia sebenar...

12:33 PM 0 Comments A+ a-








Asyik share testimoni orang je.. hari ni Fai nak share testimoni sendiri pula... Hihi.. Gambar sebelah kiri tu masa Fai 19 tahun. Waktu belajar di Matrikulasi Johor. Sebelah kanan, gambar terbaru Fai. Nampak lebih muda dan berseri kan..?? Rahsianya mestilah Shaklee. Hehe...

Alhamdulillah nampak perubahan pada kulit muka Fai.. Dulu kusam tak bermaya, gelap, berminyak. Sekarang ni lebih "fresh" dan berseri. Malah nampak lebih muda pula dari yang dulu. Ececeh... Hihi.. Apa taknya, "body age" Fai 9 tahun lebih muda dari usia sebenar. 

Makan supplemen ni ambil masa. Bukan makan hari ni, esok lusa dah nampk cantik.. esok lusa dah nampak muda.. NO NO NO... Fai selalu nasihatkan customer-customer Fai, untuk betul-betul nampak kesan, makan vitamin ni perlu konsisten 90 hari berturut-turut kerana sel badan kita memerlukan 90 hari untuk betul-betul bertindak balas dengan vitamin yang kita makan...

Nak cantik pada usia 40 tahun.. Nak nampak muda dari usia sebenar... Kena lah mula dari sekarang. BETTER LATE THAN NEVER....





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)