Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, December 29, 2014

3 hari lagi sebelum jualan Shaklee Collagen Powder diberhentikan selama setahun...

Entri ni khas untuk PEMINAT TEGAR SHAKLEE COLLAGEN POWDER....Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Shaklee Collagen Powder akan DIBERHENTIKAN PENJUALAN buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015.

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9-12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER BELI 3 PERCUMA 1.. Promosi ini akan BERAKHIR pada 31 December 2014.. 


Ini bermakna anda cuma ada masa 3 HARI SAHAJA lagi untuk membeli Shaklee Collagen Powder ini sebagai STOCK anda...

PENGGUNA TEGAR Shaklee Collagen Powder, anda harus beli stock Shaklee Collagen Powder anda sekarangggg....!!!!!! Nanti tahun depan bila Shaklee dah berhentikan penjualan Shaklee Collagen Powder, dan anda pula nak beli collagen kerana stock anda dah habis..... Time tu jangan cakap yang Fai tak inform anda tentang hal ini ye... Jadi, sila sediakan payung sebelum hujan. Standby awal-awal... Hihi... (>____<)


Untung sebenarnya kalau anda beli Shaklee Collagen Powder BELI 3 PERCUMA 1 ni..  Jika anda beli 6 kotak Shaklee Collagen Powder, dapat PERCUMA 2 kotak. Jimat berganda-ganda..... Fikir-fikirkan lah ye....___________________________________________________________


.
.
.
.
Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015