Time freedom...

Hari ni dari pagi Fai ada urusan luar. Lepas hantar hubby, pergi pejabat Kurnia Insurans di Taman Molek. Tanyakan tentang roadtax kereta hubby. Lepas tu pergi Shaklee JB branch. Singgah sekali Yes 4G, bayar bil internet.. Pergi pos vitamin pula. Ni baru balik dari bank.. Kejap lagi pukul 2.00pm lunch dengan hubby.


Alhamdulliah.. Time freedom inilah yang Fai sangat impikan sewaktu masih bekerja dahulu. Boleh ke mana-mana yang Fai nakkk. Tak perlu nak apply cuti. Kalau dulu, bila ada urusan luar je mesti kena apply cuti sebab tak sempat nak settlekan waktu hari bekerja. Balik kerja pukul 6.00pm, semua pejabat dah tutup.. Memang terpaksa la korbankan cuti tahun.


Adam la yang jadi bodyguard Fai ke sana sini. Alhamdulillah Adam budak baik. Sangat behave bila ibu ada urusan. Cuma kadang-kadang urusan tu jadi "delay" sedikit sebab si Adam ni masih fully breastfeed. Bila dia nak menyusu, terpaksalah berhenti tepi jalan. Hihi.. Tapi Fai tetap enjoyyy being WAHM. Sebab Fai sukaaaa sangat dengan apa yang Fai buat sekarang. Dapat tengok Adam membesar depan mata. Setiap perkara baru yang Adam buat, Fai la orang pertama yang akan tahu. Memang ini yang Fai impikan. Yang bestnya, setiap hari dapat masakkan untuk hubby...


Pendapatan bulanan Fai dengan Shaklee kini menjadi pendapatan UTAMA keluarga kami.. Best kan duduk rumah tapi boleh support ekonomi keluarga... Fai dah rasa banyakkkk dengan Shaklee. Jadi WAHM dengan Shaklee. Mantain bonus 4 angka setiap bulan dengan Shaklee. Dah pun dapat CAR BONUS Shaklee. Car bonus ni BUKAN sekali sahaja tau. Tetapu SETIAP BULAN.. Kini car bonus Fai dah pun mencecah RM1000 setiap bulan. Fai dah merasa 5 star national trip FULLY SPONSOR dengan Shaklee di Sunway Hotel Resort and Spa. Banyakkkk lagi la yang best2... Nanti Fai share pada entri lain pula ye. Hihi..
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Shaklee Independent Distributor 

You Might Also Like

0 comments