Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, November 6, 2014

Energy booster semulajadi...

Nak share dengan korang, energy booster segera secara semulajadi iaitu Cinch tea Energy Mix. Cinch Tea ni kalau korang minum, inshaaAllah kesannya memang terasa cepat. Fai dengan hubby suka minum Cinch Tea ni time travell... 

Sedikit perkongsian tentang Cinch Tea Energy Mix:

Teh eksotik putih, merah dan hijau Matcha dipetik dengan berhati-hati dan diadun sempurna untuk menghasilkan minuman yang sungguh luar biasa. Ia bertindak pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semula jadi di samping meningkatkan kesihatan keseluruhan.

>> Rangsangan tenaga secara semula jadi dan selamat
   
>> Sedap diminum, sama ada panas atau sejuk
   
>> Alternatif terbaik kepada snek manis dan kopi
   
>> Cepat bertindak untuk meningkatkan tenaga
   
>> Bungkusan berbentuk ‘stick’ yang mudah bagi setiap sajian

>> Tiada perisa, pewarna dan pemanis tiruan.

Cinch Energy Tea Mix dgn Performance Drink memang SUPER ENERGY BOOSTER Fai... Dari JB pukul 7.30 -> singgah muar -> check in Bayview Hotel Melaka, 4.00pm -> Umbai, 6.30pm -> Jonker walk, 8.00-9.30pm -> Bayview Hotel, 10.00pm.. Tapiii masih lagi bertenaga.. Tak flat pun. Ni bukan overclaim ye. Memang Fai tak rasa penat sangat. Tak percaya?? CUBA dulu. Confirm lepas tu akan terus jatuh cinta. Percayalah...

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015