Promosi Shaklee Oktober 2014: ESP, Soy Protein Isolate

11:24 AM 0 Comments A+ a-






Promosi Shaklee Oktober >> ESP Buy 6 Free 1..
 
 Save worth RM150..
FREE membership fee worth RM75..
Cash Bonus RM36.00..

Anda akan jimat sebanyak RM261.00 sekiranya anda beli ESP promosi ni... Banyakkk kan?? Memang berbaloi-baloi... 


Inilah masa yang sesuai untuk anda yang teringin sangat nak mencuba ESP Shaklee. Boleh share dengan family yang lain.. Fai biasa memang akan beli ESP ni 3 tin setiap bulan, untuk Fai, untuk hubby dan juga untuk MIL.. Untuk orang tua paling cepat kesan. MIL Fai memang suka sarapan dengan ESP setiap pagi. Katanya badan segar, tak rasa penat. Ada sehari tu stock ESP dah habis kat rumah.. MIL cakap memang rasa lain tak minum ESP... Rasa cepat letih..





Sedikit Info Tentang ESP










Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)