Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, October 3, 2014

Promosi Shaklee Oktober 2014: ESP, Soy Protein Isolate


Promosi Shaklee Oktober >> ESP Buy 6 Free 1..
 
 Save worth RM150..
FREE membership fee worth RM75..
Cash Bonus RM36.00..

Anda akan jimat sebanyak RM261.00 sekiranya anda beli ESP promosi ni... Banyakkk kan?? Memang berbaloi-baloi... 


Inilah masa yang sesuai untuk anda yang teringin sangat nak mencuba ESP Shaklee. Boleh share dengan family yang lain.. Fai biasa memang akan beli ESP ni 3 tin setiap bulan, untuk Fai, untuk hubby dan juga untuk MIL.. Untuk orang tua paling cepat kesan. MIL Fai memang suka sarapan dengan ESP setiap pagi. Katanya badan segar, tak rasa penat. Ada sehari tu stock ESP dah habis kat rumah.. MIL cakap memang rasa lain tak minum ESP... Rasa cepat letih..

Sedikit Info Tentang ESP


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015