Testimoni 18SX Shaklee Collagen Powder

10:51 AM 1 Comments A+ a-

Testimoni ni hanya untuk yang dah berkahwin je ye.. Yang belum kahwin tutup mata tau. Hihi...

Customer Fai ni mulanya ambil Shaklee Collagen Powder untuk kulit.. Untuk pudarkan parut jerawat. Tapi tak sangka pula bonus lain yg beliau dapat. 

"Fai, best la collagen tu.. ingatkan untuk kulit muka je... tapi lain pula benefit yg kita dapat... en.hubby tegur Cik B dah semakin menegang lah. tak sangka! hihi.. nak order lagi sekotak la, yg lama pun dah nak habis..."

"Fai.. tak sangka makan collagen ni selang sehari pun leh nampak kesan.. akak baru makan 7 paket, tapi memang terasa Cib B menegang.. kulit muka pun terasa semakin flawlesss.. best la macam ni, sekotak boleh tahan sebulan. Bulan ni ada offer kan? Akak nak beli 2 kotak la, pos macam biasa ye Fai. TQ.."


Haaa.. tu dia... kedua2 nya mengaku yang payudara mereka semakin menegang dengan pengambilan Shaklee Collagen POwder... Maaf la, testimoni ni Fai terpaksa edit sikit atas permintaan peribadi mereka... Jangan marah ^___^



Tetapi, mengikut ujian klinikal yg telah dijalankan oleh Shaklee, kesan penggunaan Shaklee Collagen Powder ni kita boleh lihat seawal 8 minggu penggunaan berturut-turut. Jangan pula nanti ada yang baru makan 7 sachet collagen merungut2 sebab tak dapat kesan macam kat atas tu ye... Kesan collagen pada individu tak sama, ia bergantung pada tahap kesihatan individu tersebut.


Yang fai nak highlightkan di sini, Shaklee Collagen Powder adalah kolagen terbaik kerana ia merupakan kolagen dari sisik ikan merah iaitu SUMBER KOLAGEN PREMIUM, TINGGI PENYERAPAN berbanding kolagen lain. 






Kenapa Shaklee menggunakan sisik ikan merah sebagi sumber kolagennya??

Selepas diselidik oleh para saintis Shaklee, mereka menemui sesuatu yang istimewa berkaitan dengan ikan merah ni. Tahukah anda, ikan merah boleh hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m. Seperti kita tahu, semakin dalam lautan, semakin tinggi tekanannya dan memang sukar untuk ikan lain survive dlm keadaan bertekanan tinggi sebegitu. 

Ini membuatkan Shaklee Collagen Powder sangat istimewa kerana ia dihasilkan dari sumber :-
  • sangat lasak dan elastik
  • memiliki kepaduan sel yang tinggi dalam mengekalkan kelembapan
  • mempunyai jisim molekul yang sangat rendah (1000 dalton)

credit




Kebaikan lain Shaklee Collagen Powder




Shaklee Collagen Powder ni Fai memang highly recommended untuk anda yang inginkan kesan cantik segera.. InshaaAllah anda takkan menyesal...







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)