Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, September 11, 2014

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan

Asyik cerita tentang diri sendiri je.. Mesti ada yang boring kan? hihi.. Hari ni Fai nak cerita tentang salah seorang LEADER HEBAT Fai yang tinggal di Kuala Lumpur, Nur Fariza Mahfar. Atau lebih mesra Fai panggil beliau Kak Eiza... 

Kak Eiza ni sebenarnya pangkat "cucu" Fai.. Antara leader Fai yg lajuuu. Tak silap bulan ke-3 register member dah naik Rank Supervisor dan merasa income 4 angka. Alhamdulillah sekarang beliau dah pun stabil dengan income 4 angka dan sekarang menuju ke rank seterusnya iaitu Senior Supervisor. Apa yang Fai sangat kagum dengan Kak Eiza ni, dia sangat2 rajin. Komited dengan apa yang dia buat. Kalau buat sesuatu tu mesti sungguh2..

Kampung Kak Eiza kat Muar. Sebenarnya tak jauh pun dengan kampung Fai kat Kluang tu. Tapi bila Fai balik Kluang, Kak Eiza pula kat KL. Memang tak pernah nak bertentang 4 mata dengan dia. Tapi itu bukan alasan untuk beliau. Fai biasa coaching beliau via phone je. Sebab Kak Eiza ni memang rajinnn whatsapp Fai tanya tentang Shaklee. Hihi... National Conference 2014 pada 7-9 June lepas la yang menemukan kami. Pertama kali jumpa kat NC tempoh hari Fai cakap dalam hati "alahai comelnya akak ni. Lemah lembut je bila cakap..." Hehe.. Kak Eiza jangan marah naa...  Masa ni Kak Eiza ambil award New Rank Achiever.


Bergambar dengan Presidential Master Shareeza


Jauh bukan penghalang untuk berjaya. Leader Fai ni dah pun buktikan. Walaupun tak pernah jumpa, tapi Kak Eiza dah buktikan yang beliau juga boleh merasa income 4 angka dengan Shaklee hanya coaching melalui telephone (whatsapp) dan juga coaching melalui secret group Project Millionaire Team... Apa yang penting, DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN. Anda yang berada di sekitar Kuala Lumpur atau Muar, boleh contact Kak Eiza jika berminat untuk jana SIDE INCOME dengan SHAKLEE. Fai yakin beliau dapat membimbing anda dengan baik. 


InshaaAllah entri seterusnya Fai akan cerita tentang 2 orang lagi LEADER HEBAT Fai yang berada di Johor Bahru...Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015