Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, May 21, 2014

Testimoni: Kulit muka penuh jerawat, semakin licin berseri2 dengan ESP dan Vitamin E

Best kan bila kulit muka yang penuh jerawat beransur pulih. Semakin bersih , flawless dan berseri2 pula tu... 

Poster ni sumber dari "cicit" Fai... Testimoni customer beliau yang mengamalkan ESP dengan Vitamin E, dan telah menunjukkan kesan seawal 7 hari. Beliau bukan sahaja makan vitamin E dan minum ESP setiap hari, TETAPI beliau juga bermasker Vitamin E + ESP setiap malam.. 

Siapa rajin memang akan dapat kesan yang cepat... Ini kerana pengambilan ESP... ESP adalah protein, bila sel badan mendapat protein yg secukupnya.. Sel kulit yg lama akan bertukar dgn sel kulit yg baru dgn lebih cepat... Sebab itulah kita boleh rasakan kesannya dgn lebih cepat... Teringat masa Fai mula2 minum ESP dulu, setiap pagi Fai KONSISTEN bancuh 3 sudu besar ESP. Memang betul... seawal 7 hari Fai dah dapat rasakn kesannya... Fai dapat rasakan kulit muka semakin flawless dan moisttt.. Sejak tu Fai konsisten minum ESP sampai sekarang. Stock ESP memang tak boleh "kering" dalam rumah ni. Hihi...

# korang, raya dah nak dekat..jom cantik berseri dengan Shaklee (>___<)
Fai CeritaCinta
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

Kakzakie said...

Haa... cepat dptkannya kalau nak kelihatan lebih berseri dihari Raya:)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015