Dulu hanya makan gaji, kini suri rumah bergaji hampir 5 angka... Alhamdulillah..

11:30 AM 5 Comments A+ a-

Pejam celik pejam celik rupanya dah nak masuk 5 bulan Fai WAHM (work at home mom) dengan gaji hampir mencecah 5 angka sebulan. Alhamdulillah... Plan asal nak resign Januari'14, tapi terawal sebulan.. Bulan December'13 Fai dah resign. Semua ni kerana ADAM. Sebab Fai nak tengok dia membesar depan mata, Fai TAK NAK terlepas satu saat pun dari mengetahui perkembangan Adam...
Alhamdulillah Allah permudahkan jalan dgn Shaklee.. Memang tak pernah terfikir akan pergi sejauh ni dgn Shaklee. Banyakkkk yg Fai dah belajar selama 3 tahun berkecimpung dalam dunia Shaklee.. Jatuh bangun dalam bisnes tu perkara biasa. Jika dulu Fai TAK KUAT, jika dulu Fai TAK SABAR, jika dulu Fai mudah putus asa... Fai takkan rasa semua ni..

 
My Push Factor


Awal2 dulu Fai terlalu selesa dalam comfort zone. Selesa dgn gaji bulanan yg Fai terima setiap bulan.... Fai tak nampak jalan yg tersedia dgn Shaklee. Syukur akhirnya Fai tersedar dari "tidur" yg lena.. Sekarang ni boleh dikatakan ada increment setiap bulan.. Walaupun kadang2 increment cuma RM200-300 sebulan, tapi siapa nak bagi..?? Ye tak..?? Kerja makan gaji nak dapat increment setahun sekali pun susah...

Dengan Shaklee, impian Fai tercapai.. Boleh duduk rumah jaga Adam, dlm masa yg sama ada income. Sekarang ni setiap bulan boleh belikan parents supplement dlm RM600.. Setiap minggu boleh balik kampung.. Dulu nak balik kampung mesti kena kira budget dulu, cukup ke tak.. Boleh saving lebih compare dgn masa makan gaji dulu.. Nak renew roadtax kereta tak perlu "bercekik" macam dulu lagi. Raya tahun ni inshaaAllah Fai akan sponsor baju raya untuk parents dgn adik2.. Semua ni Fai dapat buat dgn Shaklee. Kalau Fai masih makan gaji lagi, memang tak merasa lah semua ni...

Impian Fai, ingin membantu semua anak cucu Infinite Limit sama2 merasa apa yg Fai dah rasa sekarang.. Jika Fai boleh, semua warga Infinite Limit pasti boleh...

Fai juga ingin mecari lagi DUA [2] orang untuk Fai masukkan anda dalam PROJECT DUIT RAYA..
Fai akan bantu anda untuk dapatkan paling sikit RM200 untuk bulan ni.. 
Bonus pada bulan ini akak dibayar pada 15 Jun, dan bonus bulan Jun akan dibayar pada 15 Julai..
Dua bulan, dah RM400.. Siapa nak bagi sekelepuk macam tu kan??

# advantage sekiranya anda adalah pengguna tegar Shaklee..
 



I'm more than willing to help..

 

Fai CeritaCinta 
Shaklee ID : 852741 
HP & Whatsapp : 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

5 comments

Write comments
May 9, 2014 at 11:42 AM delete

Alhamdulillah Dan Tahniah Fai.. semoga rezeki diberkati Ilahi..
Kongsi rezeki dengan berzakat ye ..

Reply
avatar
AnneRaini
AUTHOR
May 9, 2014 at 2:38 PM delete

Tahniah untuk fai. Akak ni nama je ahli shaklee tp xaktif pun.

Reply
avatar
sal ya
AUTHOR
May 13, 2014 at 4:35 PM delete

Alhamdulillah... Rezeki.

Reply
avatar
aneezjaafar
AUTHOR
May 20, 2014 at 2:24 PM delete

alhamdulillah.. salam singgah dan follow..

http://aniszahirah87.blogspot.com/

Reply
avatar