Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, April 21, 2014

Susu lebih pekat dengan ESP Shaklee

Nak share testimoni sendiri.. Semoga ianya bermanfaat untuk semua...

Sebelah kiri tu susu perahan selepas Fai minum ESP..
Sebelah kanan, susu perahan tanpa ESP..

Nampak pekat kan?


Kenapa minum ESP susu jadi lebih PEKAT??

Kerana ESP ni PROTEIN SOYA.. Komponen UTAMA susu ibu terdiri daripada protein. Bila badan dapat sumber protein yg CUKUP, penghasilan susu akan jadi lebih pekat. Secara tidak langsung akan buat baby rasa CEPAT KENYANG...

Keunikkan ESP Shaklee ni, ialah ianya PROTEIN SOYA SEMULAJADI yg menepati 7 kriteria pemilihan protein soya terbaik... Sebab itu tidak hairan ESP ni adalah OUR BEST SELLER sepanjang tahun. Setiap hari ada jer customer yang akan repeat order ESP.. Yang bestnya, ESP ni bukan sahaja untuk ibu menyusu, ianya untuk KESIHATAN MENYELURUH. Untuk dapatkan kulit cantikkk, flawless dan bebas jerawat.. Untuk yang nak DIET.. Untuk ENERGY BOOSTER.. banyakkk lagi la benefit ESP ni...


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015