Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, April 17, 2014

Impian nak jadi "cikgu" tercapai dengan Shaklee

Dulu masa zaman sekolah Fai memang nakkk sangat jadi cikgu sebab nak jadi macam ibu. Lepas SPM ada juga try mohon bidang perguruan tapi tak dapat. Takde rezeki. Lepas Matrix pun Fai try lagi apply bidang perguruan, pun tak dapat jugak... 

Alhamdulillah sekarang ni impian Fai tercapai, Fai tetap dapat jadi cikgu.. Tapi cikgu Shaklee.. Hihi... Yang penting, Fai sukaaa dgn apa yg Fai buat sekarang. Membantu anak2 buah untuk sama2 membina empayar masing2, membantu mereka untuk jadi leader yang hebat. InshaaAllah... ♥ ♥

Semua ni cuma bermodalkan RM75 sahaja.

Anda cuma perlu sertaka sekali:
>>> KESABARAN yang tinggi 
>>> RAJIN berusaha
>>> Dengar cakap mummy (mentor)
>>> Buat semua yg disuruh

InshaaAllah kejayaan itu milik anda juga... Ianya semudah ABC jika anda ada kesemua ciri di atas...
Kerana anak cucu Fai ada yg dah pun merasa bonus 4 angka dalam masa 2-3 bulan sahaja join Shaklee...

# coaching time.. jaminan dari Fai, 24hours FREE coaching via whatsapp/weechat... tak perlu ke kelas pun tak pe, no worries... :-)

Jom realisasikan impian anda dengan Shaklee..!! (>_____<)Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat berjaya buat Fai dan team :)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015