Shaklee is My Passion

Kejadian ni dah lama berlaku, tapi baru hari ni sempat nak post.. hehe..

Alhamdulillah, 1 Mac lepas Fai dan dua org leader telah berjaya mengadakan kelas "coaching" PERTAMA Infinite Limit Group di training room Shaklee JB. Excited sangat sebab ini lah kali pertama Fai dapat bersua muka dgn anak cucu cicit piut... Ada yg datang dari Senai, sanggup meredha jemmed untuk menimba ilmu. Kebanyakkan yg hadir, mereka datang terus dari tempat kerja.. Fai sangat terharu dengan kesungguhan mereka..

Jom layan gambar..

antara anak cucu cicit yg hadir







My Great Leader - Aishah Nin






My Great Leader - Hana Syed






Its me.. hehe... nasib baik time ni Adam tak meragam..






Bakal Jutawan Muslimah.. InshaaAllah..



Shaklee is my passion.. Fai sukaaa dengan apa yg Fai buat sekarang. Shaklee adalah sebahagian dari hidup Fai. Bukan kerana bisnes semata-mata, tapi Fai sayangkan ukhwah yang terbina antara kami. Walaupun sesekali jumpa, tapi ikatan tu sangat KUAT.. Kami dah macam satu family... Ini antara sebab Fai sayangkan bisnes Shaklee.. Kami diajar untuk saling bantu-membantu, bukan berhasad dengki.. Ada yg "berbunyi" susah nak pergi kelas coaching ni sebab ada anak kecil.. Jangan jadikan itu satu alasan. Dalam group kami, anda boleh jer nak bawa anak2 sekali. Sebab kami mengutamakan family...

Semoga segala ilmu yg disampaikan dapat dimanfaatkan.. Nak berjaya, mentor (mak) cuma membantu 5%  sahaja.. selebihnya datang dari diri kita sendiri. ANDA YANG BUAT PILIHAN NAK atau TAK NAK..

Jom sertai kami dalam Infinite Limit Group untuk sama-sama menyentuh kehidupan orang lain dari biasa2 menjadi LUAR BIASA.. InshaaAllah...







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

5 comments