Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, March 26, 2014

Quran Pelangi

Hari ni dapat special gift from my great mentor, Master Shareeza >>> Quran Pelangi..
Sebakkk dgn hadiah ni.. Tak pernah ada MLM yg sangat mementingkan amalan rohani. Fai bersyukur kerana ditemukan dgn MENTOR yg betul.. Bisnes, bisnes juga.. TAPI kami juga diajar untuk mendekatkan diri dgn DIA. Kerana tanpa belas ihsan dariNya, rezeki yg diterima ni tidak bermakna..Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiklah Fai... berkenan pulak akak tengok :)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015