Tommie Tippee Explora Easiflow

Sabtu lepas belikan Adam Tommie Tippee Easiflow ni untuk dia belajar minum air guna cawan. Mule2 ingatkn nak belikan yg biasa je, tpi jenis mcm tu airnya senang melimpah. Untuk umur mcm Adam ni tak sesuai sbb boleh sebabkan tersedak..

Harga Tommie Tippee Easiflow ni agak mahal, dlm RM30.. Tapi sangat berbaloi. Airnya takkan keluar selagi Adam tak "suck" muncung cawan tu. Kelakar tengok gelagat Si Adam ni.. Dia tak pandai "suck" lagi, digigit2 nya muncung cawan tu. Hihi...


Mommies yg baru nak ajar bby korang minum guna cawan, highly recommended beli Tommie Tippee Easiflow ni..


You Might Also Like

3 comments