Tommie Tippee Explora Easiflow

6:14 AM 3 Comments A+ a-

Sabtu lepas belikan Adam Tommie Tippee Easiflow ni untuk dia belajar minum air guna cawan. Mule2 ingatkn nak belikan yg biasa je, tpi jenis mcm tu airnya senang melimpah. Untuk umur mcm Adam ni tak sesuai sbb boleh sebabkan tersedak..

Harga Tommie Tippee Easiflow ni agak mahal, dlm RM30.. Tapi sangat berbaloi. Airnya takkan keluar selagi Adam tak "suck" muncung cawan tu. Kelakar tengok gelagat Si Adam ni.. Dia tak pandai "suck" lagi, digigit2 nya muncung cawan tu. Hihi...


Mommies yg baru nak ajar bby korang minum guna cawan, highly recommended beli Tommie Tippee Easiflow ni..


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

3 comments

Write comments
izan mama mia
AUTHOR
February 18, 2014 at 10:57 AM delete

baguslah dh ajar minum dalm cawan comel ni..nnt lama lama terus gn cawan biasa

Reply
avatar
sal ya
AUTHOR
February 18, 2014 at 12:29 PM delete

Aus br je 6 bln tp minum guna cwn dah. sm mcm abang dia.

p/s: sis, blh tlg remove tak word verification. letih nak taip tiap kali nak bg komen. hehe...

Reply
avatar
February 18, 2014 at 4:03 PM delete

@izan mama mia: harap2 adam cepat adapt la dgn cawan ni..

@sal ya: wah, pandai aus. si adam ni masih belajar lagi. sis, fai dh remove word verification tu. tq for reminder :-)

Reply
avatar