Kessler Multi-Function Steamer - steamer yg sangat comel..

4:25 PM 2 Comments A+ a-

Sejak Adam dah makan ni, Fai suka survey gadjet yg boleh menjimatkan masa utk menyediakan makanan Adam. Fai lebih suka steam makanan Adam sebab vitamin dan mineralnya masih terpelihara bila kita steam. Nak guna pengukus kat rumah ni besar sgt, Fai rasa mcm membazir gas pula.. Yela, Adam makan bukan banyak pun. Kalau brokoli tu 2-3 pokok kecil je. So, Fai survey la steamer yg lebih kecil...

Fai suka beli kat Lazada. macam2 barang ada dalam tu. Taip jer la apa yg kita nak. Kat ruangan "search" tu Fai taip "small steamer"... Banyak pilihan yg ada, macam2 brand, macam2 harga. Tapi Fai tertarik dengan Kessler Multi-Function steamer ni. Comel je.. Hehe.. Siap dapat free loyang utk steam lagi... Petang nnti hubby balik nak "kautim" la dgn dia dulu. Harap2 dia bagi green light untuk beli steamer ni. Hehe..

Harganya pun sangat berpatutan, cuma RM88 dgn setahun waranty. Ok la tu kan..




Fai mula "terjebak" dgn Lazada ni masa dalam pantang.. Yela, time tu kan duduk rumah je. Nak keluar beli barang susah... Beli online je la jawabnya. Banyakkk kali dah beli dgn Lazada ni, servis memang terrrbaik. Cara bayaran boleh pilih samada nak bayar online via credit card ataupun bayar cash. Best kan?


# dalam kepala ni dah sibuk memikirkan jadual menu makanan utk Adam... harap2 dpt la green light dri en.hubby untuk beli steamer ni :-)




Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

2 comments

Write comments
February 19, 2014 at 1:51 PM delete

Cantik pulak steamer kecil ye Fai... sesuailah untuk masak kecil macam utk Adam kan :)

Reply
avatar
fifi
AUTHOR
February 19, 2014 at 2:44 PM delete

Hai awak...singgah sini..yang pasal monopod tu..aah.termasuk postage.. :)

Reply
avatar