Vivix Shaklee satu penyelesaian untuk penyakit kronik

...Shaklee Vivix, feel 25 years younger and live 25 years longer... ini adalah guarantee dari pihak Shaklee sendiri kerana kajian telah dilakukan dan telah terbukti Vivix mampu buat kita kelihatan 25 tahun lebih muda...

VIVIX SHAKLEE mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang KAYA DENGAN POLIFENOL menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang MENGANDUNGI KHASIAT ANTIOKSIDAN DAN SEL ANTI-PENUAAN SEMULAJADI.

 
VIVIX adalah satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular. Di kala usia meningkat, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar. TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.


Bagaimana VIVIX bertindak?
Badan kita berhadapan dengan 4 mekanisma penuaan selular.

1. Kemusnahan DNA
Setiap sel di dalam badan kita sentiasa diserang oleh berjuta-juta anasir pemusnah DNA yang boleh membahayakan data asas untuk sel genetik. Ia juga akan menghasilkan “typo” yang mengganggu fungsi-fungsi sel serta ketahanan.

Kandungan VIVIX membantu untuk memelihara dan membaikpulih sel DNA selular.

2. Pengawalan genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan selular penuaan dengan mengawal keseimbangan dinamik di antara kadar kemusnahan dan pembaikpulih. Ini termasuk sel hidup atau mati.

Kandungan VIVIX memberikan kesan positif kepada penyusunan genetik yang melambatkan proses penuaan selular.

3. Kemerosotan pengeluaran tenaga selular
Mitokondria di dalam sel kita menghasilkan tenaga yang kita tidak akan dapat hidup tanpanya. Apabila keberkesanan mitokondria berkurang maka fungsi sel juga akan menjadi lemah.

Kandungan Vivix menggalakkan biogenesis mitokondria.

4. Pengumpulan Protein AGE
Pengumpulan Advanced Glycation End Products (AGE) Protein yang berlebihan di dalam badan boleh menyebabkan kerosakan sel yang boleh menjejaskan integriti serta daya tahan sel.

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.
Siapa yang memerlukan Vivix? 
Sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi untuk kesihatan.

Biasanya bila customer dah beli Vivix ni, disarankan tidak perlu mengambil suplemen lain kerana harganya yang agak "mahal". Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk MEMPERBAIKI SEL, MENGHAPUSKAN RADIKAL BEBAS DAN MEMPERBAIKI DNA..

TAPI, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Kesan akan nampak lebih CEPAT dan EFEKTIF jika anda mengambil Vivix bersama-sama supplemen lain ♥

 
credit: Bee&You


Jom baca apa kata mereka yang dah mencuba Vivix... Lets the picture speak for itself (>___<)

Fai CeritaCinta 
Shaklee ID : 852741 
HP & Whatsapp : 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments