Baby Shaklee Saya

11:40 AM 0 Comments A+ a-




  
Alhamdulillah Fai selamat melahirkan baby boy, 24 Julai, 7.47am...

Berkat istiqamah dengan Shaklee,inilah hasilnya... Baby Shaklee - Adam Hussin... Hihi... Apa yg fai ambil...

Pregnant:
>> ESP
>> Vitalea
>> B complex
>> Ostematrix
>> Omega

Berpantang dan Menyusu:
>> ESP
>> Vitalea
>> B complex
>> Ostematrix
>> Zinc
>> Vivix


Masa pregnant takde sakit2 pinggang dan krem.. HB pun cantik jer, last check up HB 13.2... Energetic, 3 hari sebelum deliver sempat lagi COD vitamin. Hihi...


Masuk labour room 3.00am, 7.47am selamat bersalin baby boy seberat 3.0 kg.. (siapa kata mkn vitamin baby besar?) 


Berpantang dgn Shaklee memang best.. Luka jahitan tak rasa perit/sakit. Berpantang hari ke-18, Fai dah ikut beraya. Hihi... Walaupun tak cukup tidur, tapi badan tak penat. Orang cakap baby boy ni kuat menyusu, tapi Alhamdulillah setakat ni takde rasa penat2 lagi dan susu pun meriah (tapi kena lah amalkan konsep Supply vs Demand ye..)


Shaklee bukan sahaja mengubah kehidupan Fai dari segi kewangan tetapi mngubah kepada kesihatan yg lebih baik.. Really fall in LOVE with Shaklee... Hanya yg dah cuba jer akan tahu INDAHnya BERCINTA dengan SHAKLEE...


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com




*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)