Vita-Lea Shaklee dengan Teknologi "Explo-Tab"

7:56 AM 0 Comments A+ a-


Study tentang Vita-Lea Shaklee ni Fai tertarik dengan teknologi yang digunakan untuk penghasilan vitalea iaitu "EXPLO-TAB".. Ape benda tu? Fai pun tak familiar dengan terms ni... Jom kita baca apa yang dimaksudkan dengan teknologi "Explo-Tab" ni... Million thanks to Kiosk Vitamin untuk info ni (>___<)..


Explo-Tab ialah teknologi yang membolehkan vitamin (Vitalea) kekal sementara waktu di dalam sistem pencernaan, dan kemudian dengan cepat ia akan "meledak" (explode) untuk membebaskan nutrisi di dalamnya.
Nak lebih paham, jom tengok video ni.. Dalam masa 5 minit, kesemua Vitalea tu dah explode (meletus) di dalam air...


Jika vitalea dibelah dan dilihat di bawah mikroskop, anda akan lihat bebola putih kecil. Bebola putih itu ialah starch grains - bijian kanji. Apabila bijian kanji ini terlarut di dalam air, ia akan pecah dan membebaskan nutrisi yang terikat di dalamnya.



keratan rentas Vitalea



keratan rentas Brand S


Jom kita buat perbandingan dengan menggunakan multivitamin lain...
  
Fai tak nak komen... Anda sendiri boleh menilai multivitamin mana satu yang terbaik... (>____<)
 
Now, I'm really fall in LOVES dgn Vitalea Shaklee. Sehari tak makan, rasa hidup ni macam tak lengkap. Hihihi... Sebelum ni memang Fai buat tak pandang jer Vitalea ni. Tapi bila dah tahu "keunikkan" nya... Bila dah tahu kelebihannya berbanding dengan multivitamin yang lain... Memang dah tak culas lagi makan Vitalea. Vitamin lain mungkin ade yang Fai makan selang sehari.. tapi Vitalea ni tak boleh tinggal walau sehari.... Sangat rugiiii woo.. Hihi...


Harga?? Rasa macam tak berbaloi la dengan Vitalea ni sebab murahhhh sangat berbanding dengan khasiat yang kita peroleh daripada sebiji Vitalea.. Betul ker?? Yup, betul... Bukan cerita main-main... Nak tahu special price, kenalah contact Fai. Tak boleh publish kat sini nanti boleh jadi kontorversi... hehehe







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)