Testimoni Set Kehamilan Shaklee : "tak sampai 2 jam rase sakit dah bersalin..."

4:41 PM 3 Comments A+ a-

Nak share testimoni sendiri belum ada lagi.. Hehe... Happy sangat bila Puan ni beritahu yang dia senang bersalin katanya... "tak sampai 2 jam rase sakit dah bersalin..." hihihi... Alhamdulillah...

Macam yang Fai pernah bagitahu sebelum ni.. Hanya anda yang dah cuba sahaja yang tahu betapa "magic"nya pregnant dengan Shaklee... Ni bukan overclaim ye, tapi Fai sendiri dah alaminya. Walaupun ni pengalaman pertama pregnant dengan Shaklee, tapi bagi Fai memang magic. Hihi... Cuma part bersalin tu tak tahu lagi macam mana. Mudah-mudahan Fai pun dipermudahkan bersalin macam yang akak ni juga... (>___<)







Masih berkira-kira samada mahu mencuba Set Kehamilan Shaklee atau tidak??

Tak payah fikir dah... Shaklee memang terbaik..! InshaAllah...



Sebarang pertanyaan, feel free to contact Fai.. I'm more than willing to help...



Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

3 comments

Write comments
Puan Kutu
AUTHOR
May 30, 2013 at 3:01 PM delete

alangkah bahagianya klu semua org semudah itu.hehe

Reply
avatar
Fiza Rahman
AUTHOR
May 31, 2013 at 11:48 AM delete

Comelnya baby dia. Akk makan confinement set shaklee. Memang best. Masa pregnant minum ESP. Memang kulit anak putih & cantik ☺☺

Reply
avatar