Testimoni: Berpantang dengan Supplement Shaklee

1:24 PM 3 Comments A+ a-

Ramai ibu-ibu hamil yang memilih untuk berpantang secara moden dengan Shaklee. Majoriti kawan-kawan Fai yang pregnant dengan Shaklee, mereka semua teruskan pengambilan vitamin Shaklee semasa berpantang. Sebab mereka dah rasa sendiri "magic"nya Shaklee ni. Hihi... Kenapa Fai cakap "magic"?? Kerana Shaklee ni 100% SEMULAJADI... tak perlu diragui tentang ketulenannya. Sebab itulah ia lebih BERKESAN dengan tubuh badan kita, kerana sistem dalam badan kita ni hanya kenal "sumber" semulajadi sahaja...


Semoga testimoni ni membantu ibu-ibu yang masih tercari-cari Set Berpantang yang sesuai...

















Boleh klik:

Antara cadangan vitamin ketika berpantang





Ingin berpantang dengan Shaklee?

Feel free to PM/Contact Fai.. I'm more than willing to help, inshaAllah




Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

3 comments

Write comments
Qhaifa Nur
AUTHOR
March 22, 2013 at 1:40 PM delete

pernah dengar tentang ini...
benda yang baik pasti ramai cuba...

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
March 23, 2013 at 10:31 AM delete

ramai yg kata produk ni bagus..sy pun tgh cari vitamin shaklee yg trial utk 40 hari tu.nak cuba dulu vitamin masa dlm pantang nti..yg set trial tu fai ada jual tak?

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
March 26, 2013 at 1:14 AM delete

kawan lya pon mkn shaklee smasa mgndung & skarang bpntang

Reply
avatar