Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, February 18, 2013

Testimoni : "Saya bersalin tak cukup bulan.. baby prolong jaundice.. Sekarang anak sihat, tak pernah demam dan paling happy berat dia dah naik 4.95kg..."

Berkongsi kegembiraan sorang customer yg kini dah pun jadi kawan Fai.. (>___<)

  Alhamdulillah, syukur...
Sesungguhnya yg baik itu dgn izinNya jua.. Kita hanya berusaha, doa dan bertawakal...Wang ringgit boleh dicari.. tapi kesihatan anak adalah lebih berharga dari segalanya...
Berikanlah yg terbaik untuk Si Manja anda seawal dari dalam kandungan lagi..Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015