TESTIMONI : Pregnant dgn Shaklee.. lebih cergas, energetic, HB cantik, senang bersalin..memang berbeza...

12:11 PM 0 Comments A+ a-

Ramai ibu muda, ibu mengandung anak sulung.. takut2 nak amik supplemen Shaklee.. yelah, xde pengalaman pregnant lagi kan. tapi yang pastinya semua nak kan yg terbaik untuk "si kecil"... Testimoni2 ni sekadar ingin berkongsi pengalaman ibu2 hamil yg pregnant dgn Shaklee.. Semoga membantu... (>___<)























# actually testimoni2 ni pun utk Fai jugak.. seronok baca pengalaman2 ibu hamil dgn Shaklee ni... Alhamdulillah setakat ni Fai tak pernah miss lagi ambil supplemen Shaklee... dan sekarang dah tambah OMEGA GUARD.. mudah2an boleh bersalin dgn senang mcm testimoni dari Kak Noor Syuhada..... hehe... rasa energetic, tak krem... HB 13.0... tu semua memang tak dinafikan. Kadang2 rasa mcm tak mengandung pulak tapi perut makin membesar.. hehe...




Pssstttt... bulan ni ada PROMOSI BESAR-BESARAN OMEGA GUARD SHAKLEE... Majoriti ibu2 pregnant beli 2-3 botol terus.. sebab harga jauhhhh lebih murah dari biasa... yg bestnya, bukan utk ibu2 hamil jer. boleh share 1 family >> anak2, husband, mak ayh kita pun boleh makan... Fai dah borong 6 botol utk stok sampai lepas bersalin nnti. hehe...

Rugi kalau tak beli Omega time promosi ni... Promosi setahun sekali jer... Menyesal nnti..






Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)