Lagi Testimoni Shaklee Collagen Powder... Anda pasti teruja...

4:52 PM 0 Comments A+ a-

Msg dari ibu Fai pagi tadi ♥ ♥

"ibu makan kolagen tu rasa sakit kat kaki ni takde pulak... jamu XXX ibu dah tak makan.. kalau betul, bagus la. muka pun nampak dah cerah sikit yg hitam2 tu.."

Kesan seawal 2 hari?? Yup, ibu Fai ni baru je makan 2 paket Shaklee Collagen... Ehh, kenapa cepat sgt kesannya?? Sebab Shaklee Collagen Powder ni BERMOLEKUL SANGAT RINGAN, kira-kira 1000 Dalton.. semua kolagen2 ni DISERAP dgn MUDAH dan membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dgn berkesan.

 
# tapi ape-ape pun, ujian klinikal dari Shaklee menunjukkan keputusan lebih baik diperolehi selepas penggunaan KONSISTEN selama 8 minggu...




Jommm layannn testimoni customer yg dah cuba Shaklee Collagen Powder.. Mereka memang sangat teruja dengan kesannya...






Pic cust sy.. Merangkap geng collagen.hehe. Ni dgn mak dia.. Aunty dia..aunty sebelah husband dia.. Adik bradik2.. Semua sapu collagen.  

Pic atas: 
bfore start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je f naik kereta  

Pic tengah: 
after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata. 

Pic bawah: 
pic latest (xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1 box collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia.










Pic 1st (sebelah kiri) bleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan mmg nampak usia sbenar dia hehe.

 
Pic selepas collagen 1box.. (sebelah kanan) Muka nmpak tegang, muda dan bersemangat. Nnti kalau aunty ni bagi pic dia lagi.l sy share.ni baru 1box collagen..dah tegang muka.
 



Bila tengok testimoni2 customer yg SANGAT TERUJA dgn Shaklee Collagen Powder ni... Fai pula yg tak sabar nak tunggu result dari ibu after 7 paket collagen... hihihi... (>___<)







Fai CeritaCinta
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)