Think BIG... Side income dgn Shaklee, jom join Fai dalam Infinite Limit Group (>___<)

11:08 AM 4 Comments A+ a-





Hati-hati dengan apa yang anda fikirkan..!

Sebab APA YANG ANDA FIKIRKAN, ITULAH YANG ANDA AKAN DAPAT... (>___<)


Dalam hadith qudsy, Allah berfirman : 
"Aku selalu mengikuti sangkaan hambaKu terhadap diriKu dan Aku selalu menyertainya ketika ia berzikir kepadaKu".


Alhamdulillah, bisness semakin berkembang. Allah permudahkan jalan dengan Shaklee..  
Now, masa untuk Fai coach dan duplicate sistem yg ke "anak-anak"..
Dah tiba masanya untuk Fai coach "anak-anak" untuk THINK BIG... 




Nak jana side income dgn Shaklee??
Jom join kami di Infinite Limit Group... dan anda juga akan di add dalam group Jutawan Shaklee... 

Fai akan guide dan coach anda untuk jana 4 angka side income dlm masa 6 bulan. TAPI, ada syarat-syarat yg anda perlu patuhi. Kalau xde semua syarat ni, jangan mimpilah nak dapat income 4 angka... Fai terpaksa buat semua ni sebab Fai betul2 serius nak bantu anda... (>___<)
  • Anda perlu ada akaun facebook dan aktif "berfacebook".. (penting sbb fai akan coach anda melalui facebook...) 
  • Serius nakkan side income 4 angka..
  • Komited dgn apa yg anda buat..
  • Paling PENTING, anda perlu SUKA dgn apa yg anda buat dan bukan sebab terpaksa. Jangan risau, ni bisnes anda.. Anda yg tentukan, Fai cuma coach dan guide anda.. Sebab Fai pun tak suka dipaksa... Hehe...


Jika anda serius, InsyaAllah anda pasti akan dapat side income 4 angka dlm masa 6 bulan. Ni bukan cakap2 kosong ye.. Sebab ramaiii yg dah buktikannya.. Sebab Fai pun dah merasa side income 4 angka ni. TAPI, nak dapt side income banyak ni, anda kenalah ikut semuaaa yg diajar... Takde rezeki yg dtg bergolek tanpa usaha. Hihi...

 



Boleh klik link ni juga >>> JANA SIDE INCOME DENGAN SHAKLEE...





Fai CeritaCinta 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

4 comments

Write comments
Qhaifa Nur
AUTHOR
October 30, 2012 at 4:38 PM delete

fikir yg negatif saja...
moga terus suskes dlm bisnes Fai...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
October 31, 2012 at 2:58 PM delete

mcm best je...

btw, moga bsnes fai mkin maju :-)

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
October 31, 2012 at 7:54 PM delete

lya doakan moga fai terus sukses ye... bnaga mmg byk ujiannyer...

Reply
avatar
::NureeN::
AUTHOR
November 2, 2012 at 1:56 PM delete

thx info
nureen baru tau

Reply
avatar