Testimoni Pengguna tegar ESP...

7:50 AM 1 Comments A+ a-

Lately ni ramai yg bertanya suplemen yang boleh membantu untuk cerahkan kulit muka. Nahhh, entri ni special untuk anda. Harap membantu... Fai sendiri sangat teruja tengok perubahan ketara pada muka Kak Aishah ni. Macam tak percaya pun ade jugak. Bukan nak over claim, tapi inilah hakikatnya... Nak baca cerita sebenar, sila ke blog beliau myaishah... Yang PENTING, perlu KONSISTEN dan DISIPLIN makan suplemen. Kalau hari ni makan, esok lusa tak makan... Jangan mimpilah nak dapat kesan macam ni ye. Hehe.. Ape pun semua ni dengan kehendak dan izin datriNya... Kita ni hanya berusaha, selebihnya Dia yg tentukan...


Ogos 2011 - belum consume Shaklee.
Masuk 2012 - Start supplement BF set + ESP + Ostematrix


Contoh muka tak semenggah, korang boleh tengok kat gambar atas ini. Gambar yang September 2011 paling ketara kan? Itu jumpa Kak Farah Farhan kat Mom & Baby Expo tahun lepas. Sempatlah menyembang tanya pasal BF banyak-banyak. Err, dan nampak kan muka aku berminyak? Itu sebab penat menawaf satu Expo lah tu. 

Masuk je tahun 2012, aku dah start dengan Shaklee. Consume BF Set pastu add on sikit-sikit mana yang mampu. Untuk permulaan, aku add on ESP dan Ostematrix je pon. Tapi kesannya memang ketara. Kulit muka mula jadi sekata. Warna kulit berubah sikit demi sikit. Dari hitam tak berapa nak manis (ehem!) menjadi hitam yang manis. Ewah ewah! :P




Semua gambar Oktober 2012

Gambar kedua ni, semua gambar terbaru. Memang sengaja nak camwhore macam budak sekolah. KAHKAHKAHKAH! Taklah, aku nak kongsi penemuan terbaru aku ni. Aku kan makan Vitamin E Shaklee jugak kan? Memang best. Tapi start Oktober haritu, aku try buat masker. Memang hasilnya marvelous wa cakap lu!

Aku tak perasan sendiri tau. Statement ini, adik-adik ipar pon cakap. Disokong sepenuhnya oleh Encik Suami. Dia kata mula licin nampak lain. Liang roma dan pori-pori yang sebelum ni terbuka luas dah tak nampak. Black head pon semakin hilang. Nak pergi kerja, tak payah pakai krim apa pon. Sapu bedak je boleh terus pakai tudung dan siap. Best sangat sangat!


______________________________________________________

Siapa yang perlukan ESP ni?? Meh klik SINI...

Oktober ni promosi besar-besaran ESP... Buy 6 Free 1... TAPI kalau nk beli setin pun masih ade special price untuk anda. Majoriti customer ambil 3-4 tin untuk stok sendiri, sebab sangat murahhh dan EXPIRED JUNE 2014. Lamaaa kan?? Hihi... 
Email / PM Fai untuk sebarang pertanyaan. I'm more than willing to help (>___<)




Fai CeritaCinta 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
IntaNBerliaN
AUTHOR
October 14, 2012 at 8:41 AM delete

wah mcm best je testimoni ni..

Reply
avatar