Promosi Oktober – ESP buy 6 free 1... Kerna "dia" cinta mula berputik...

11:43 PM 0 Comments A+ a-


Promosi Oktober – ESP buy 6 free 1... Fai percaya ramai yg tertungu2 promo ESP ni.. Rata2 customer order  2-3 tinn. Takde yg order setin sebab rugi katanya. Haha... Semua tak nak lepaskan peluang ni. Nak dapat promosi ESP setahun sekali memang payah... Bagi anda yg dah cuba sendiri, dah rasa sendiri bestnya ESP ni,.. Memang tak pikir panjang dah. Dgr ada promosi jer terusss rembat 2-3 tin. Ye tak?? Hihi...

Bila teringat balik pertama kali “jatuh cinta” dgn ESP memang akan buat Fai senyum sorang2.  Ingat lagi masa tu tahun Fai baru kahwin... Duit banyakk nak guna untuk pindah rumah. So, tak dan nak allocate amount untuk beli ESP... Yang buat tak tahan, sebab asyik dengar jer org cakap ESP ni best. ESP boleh buat muka flawless dan lembuttt... ESP itu lah, ESP inilah... Dalam hati geram jer sebab tak blh nak cuba ESP. Kebetulan ada promosi ESP. Fai memang tak pikir panjang, teruss rembat ESP ni sebab harganya super duper murahhh... Memang sangat affordable...  So, ada chance lah Fai nak  rasa sendiri apa yg besttt sangat dgn ESP ni... Haha... Yelah, mana boleh tahan kan sana sini orang asyik cakap pasal ESP...

Masa mula2 dulu Fai ambil ESP 3 sudu besar sehari.. Minum pagi dan malam sebelum tidur. Masa tu dalam hati stil ada rasa ragu2... “betul ke ESP ni bagus”...  Gigih minum setiap mlm dan pagi. After seminggu konsisten, wallawehhh... ITR TRUE..! ESP ni memang sangat besttt..!!  Memang terasa sangat perbezaannya, especially pada kulit muka. Rasa flawless. Masa cuci muka waktu pagi, rasa moist dan lembutt jer muka ni. Sedappp je belai2.  Hehe... Bila dah rasa sendiri ESP ni betul2 best... Setiap pagi Fai breakfast dgn segelas ESP. Kalau tak minum rasa mcm ade jer yg tak kena.  Mungkin sebab addicted kot. Haha... Tapi addicted kat benda baik apa salahnya kan (>___<)

Kalau tak kerana promosi ESP ni time tu... Tak tahulah bila Fai akan cuba ESP.. Ermmm, menyesal pun ada jugak sebenarnya sebab lambat cuba. Kalau tau ESP ni besttt, awal2 lagi Fai dah beli. Tak tunggu promosi pun takpe. Sebab SANGAT BERBALOI..! Sekarng ni  pun Fai masih lagi SETIA DENGAN ESP. Hari2 ESP, sikit pun tak jemu... Kalau sehari tak minum rasa tak lengkap jer. Hihi... Fai minum ESP ni bukan sebab untuk kulit cantik jer, tapiii untuk kesihatan menyeluruh... 



Pssstttt, meh nak bisik sikittt... Ada DUA [2] SEBAB anda akan MENYESAL kalau tak beli ESP PROMO bulan ni (>___<)

  1. Harga super duper murahhhh. Buy 6 free 1.. Sgt murahhh ok... Setahun sekali pun belum tentu Shaklee akan bagi promo ESP ni tau..!
  2. Expired on JUNE 2014.. Tahun depan baru 2013, thats mean lagi 2 tahun baru expired..! 

Tak cukup berbaloi lagi ker tu??? Dah la murahhh, expired 2014 pula tuuu... Kalau anda tak grab peluang ni, alamatnya anda akan menyesal dua kali ganda. Tak caya?? Terpulanglah...




Kenapa anda perlu ambil ESP??
Nak KURUS minum ESP..,
Nak TAMBAH SUSU minum ESP..,

Nak GEBU minum ESP..,

Nak ANJAL minum ESP..,

Nak KULIT CUN muda remaja minum ESP..,

Nak Sihat minum ESP..

Nak kenyang minum ESP..

Nak Bertenaga minum ESP..

ehh macam2 lagi laa boleh dapat dengan ESP ni..


Tapi ni pun KALAU ANDA NAK LAA.. kalau tak nak ade AKU KISAH... (ops terlebih sudah,hihi)... 

Majoriti customer CeritaCinta, terus beli 3 tin ESP... ada yg bagi mak ayah.. ada yg share dgn kawan2.. ada yg beli untuk stok sendiri... TRUST ME, ianya SANGAT BERBALOI..! Bagi yg belum try ESP... time promo ni lah peluang anda untuk RASA sendiri apa yg besttt sangattt tentang ESP ni. Sana sini kecoh pasal ESP... Takkan tak teringin nak cuba??






Fai CeritaCinta 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 



*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)