Angau dek kerana promosi ESP Shaklee...

1:42 PM 0 Comments A+ a-

Bulan ni ESP memang betul2 BEST SELLER... hari2 ade jer yg beli ESP, yg COD ESP... Sekali beli takde setin.. Terus ambil 2 tinnn, sebab harga yg super dooper  murah. Memang payah la nak dapat harga runtuh mcm ni.. Dah macam angau bercinta. Pagi petang siang malam asyik tenung ESP jer. Haha.. Ape taknya, Fai susun ESP ni kat rak dalam bilik. Nak tidur tengok ESP, bangun pagi tengok ESP, nak pergi kerja tengok ESP, balik kerja tgk ESP.. Hihi... Bulan ni stok ESP mmg sentiasa ada kat rumah. Ade jer yg nak COD ESP ni, yang order tu memang confirm la. Hehe.. Harap2 stok ESP ni tak licinn lagi la kat warehouse Shaklee. Kepada semua pencinta ESP shaklee, silalah amik peluang ni. Kalau anda terlambaattt... Jangan salahkan Fai yerk... Promosi berakhir 31October... while STOK last..!


nice picture.. credit HERE


Meh Fai nak share sikit antara kepentingan ESP untuk kita..
  • nak KURUS- ESP mengawal selera makan
  • nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari 
  • nak PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu.
  • nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
  • nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.
  • kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby
  • NAK PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga untuk si ibu

ESP juga BAGUS untuk mereka yang ada masalah DIABETES dan KOLESTROL TINGGI. Ini kerana tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan. Maka dengan ini dapat mengekalkan tahap gula dalam darah yang rendah dan ini amat penting bagi mengurangkan berat badan dan kesihatan dalam jangkamasa panjang.


credit to Pn Lia... Thanks a lot sis for the info




Pssstttt, ni lah masa yg paling sesuai untuk anda transformasi diri... Tak nak ker nampak SIHAT, CANTIK dan GEORGOUS?? Jom berESP dgn Fai... (>____<)




Fai CeritaCinta 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)