Salam Aidilfitri...

First of all, Fai nak minta maaf sangat pada anda semua yang singgah sini. Hari ni baru Fai ada kesempatan nak ucap Salam Aidilfitri pada semua. Fai menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf atas salah silap sepanjang perkenalan kita di alam maya ni... Last week puasa Fai dah start busy, langsung tak sempat nk update blog. Bersawang dah jadinya. Hehe... Paling rinduuu nak singgah rumah kawan2. Dah lama tak bertanya khabar... InsyaAllah Fai akan cuba jenguk anda hari ni. Sesiapa yang berdekatan Pasir Gudang, kalau nak datang beraya calling2 la ye.. Hehe... 

Dengan adik-adik ^___^



Lately ni memang sangat busy. Masa 24 jam yang Allah bagi ni rasa tak cukup. Rasa nak 48 jam sehari. Haha... InsyaAllah Fai akan organize masa dgn lebih baik lepas ni..! Pssssttt, korang... Bulan ni Vivix ada SPECIAL PRICE tau..! Sesuai untuk yang nak kekal remaja dan bantu melambatkan penuaan... (>___<)





Sebarang pertanyan, feel free to contact me 

Fai Shaklee
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

5 comments