NEW IMPROVED FORMULA vitamin e with GRAPE SEED EXTRACT

Pssstttt... Ada berita baik untuk penggemar vitamin E...  NEW IMPROVED FORMULA vitamin e with GRAPE SEED EXTRACT. Wahhh, menarik bunyinya... Apa tu??? Jommm baca selanjutnya...

 


Jom tgk kelebihan GRAPE SEED EXTRACT yang terkandung dlm pek baru VITA E COMPLEX SHAKLEE:

#Mengikut...
kajian saintifik Minyak Biji Anggur terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika mengamalkn secara konsisten.


# Grape Seed Extract juga terbukti berkesan untuk menguatkan system imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.


KENAPA GRAPE SEED OIL?

#Sebabnya dalam Minyak Biji Anggur terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin(OPC) yang lebih tulin berbanding kumpulan fitonutrien yang lain,

#OPC pula merupakan anti pengoksidaan yang paling berkesan dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengosidaan.

#OPC juga adalah 50 kali ganda lebih kuat daripada Vitamin E dan 20 KALI GANDA LEBIH KUAT DARI VITAMIN C.

#OPC berfungsi memusnahkan ‘radikal bebas’ yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.

#Di samping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kalogen serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya sebagai makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu.

#Sekaligus ia juga baik untuk AWET MUDA dan tentunya sangat baik untuk memelihara KECANTIKAN.

#Selain daripada kehebatan Minyak Biji Anggur dari sudut kajian saintifiknya, kelebihan anggur juga turut termuat d dalam At-Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi), yang menyatakan bahawa anggur adalah sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya.

# Ianya berfungsi sebagai buah, minuman dan juga ubat. Tidak hairanlah jika di dalam Al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur.

credit to Laling Beeha for this info... thanks a lot sis ^___^


Bagi anda yang masih berkira-kira nak cuba vitamin E Shaklee, tak payah pikir lagi dah... Ni lah masa yg paling sesuai untk anda cuba NEW IMPROVED FORMULA vitamin e with GRAPE SEED EXTRACT. Harga?? Don’t worry, harga masih sama... Best kan?? Hehe... Ehem, jangan terlambat nanti menyesal. Jangan cakap Fai tak inform anda tentang ni pula ye... Ramai yg berebut2 nak dapatkan vitamin E yg baru ni... Anda bila lagi??
 


 Sebarang pertanyaan, boleh hubungi Fai seperti di bawah ye...


Fai CeritaCinta 
Shaklee Independent Distributor 
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

1 comments