Tingkatkan sistem imun dengan NUTRIFERON...

Apa itu Nutriferon? 

Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi. Nutriferon – PENEMUAN HEBAT dalam bidang IMUNOLOGI. Nutriferon adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia.


Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima
Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun - Dr. Yasuhiko Kojima.

 
Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan
Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain. 

 
Nutriferon TM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  
  • Biji Labu >> Merangsang pengeluaran interferon semulajadi di dalam tubuh. Menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser.
  • Biji Plantago Asiatica >> Mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun
  • Honeysuckle Jepun >> Menentang pencerobohan virus dan kuman
  • Bunga Safflower >> Menghasil dan memperkuat keupayaan makrofal, memusnahkan virus dan kuman.


Siapa yang perlukan Nutriferon?


Sesiapa sahaja yang selalu demam/rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam, kanser, asma, resdung, alergic... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit.

 

Bagaimana ia bertindak?  

Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan


credit HEREJika berminat hubungi Fai ye...

Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741 
HP: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

2 comments