Salam Ramadhan....

3:51 PM 0 Comments A+ a-

Tahun ni tahun kedua Fai berpuasa sebagai wife... Alhamdulillah, Allah masih panjangkan unmur untuk bertemu ramadhan kali ni. Puasa last year cuma berdua jer dgn hubby. FIL kena tahan ward, dan MIL yg jaga. Memang tak boleh lupa kenangan puasa time tu. Dgn hubby busy, sbb ada projek nak keluar... Ulang alik hospital hantar makanan MIL untuk berbuka. Malam pula teman hubby pergi ofis. Rumah untuk tidur jer. Memang kucar kacir, tapi enjoyyy... Tahun ni suasana agak berbeza sikit. Kami puasa hanya bertiga, Fai, hubby dan MIL. Suasanya lebih sayuuu... lebih2 lagi hubby sebab dia rapat sangat dgn arwah abah. Ape pun kami redha, Allah lebih menyayangi beliau. Semoga ruhnya dicucuri Rahmat... Semoga arwah abah tenang dan bahagia di sana... Amin...

Sempena Ramadhan ni, Fai mohon ampun dan maaf atas segala salah silap sewaktu berblogwalking rumah korangg... Buat customer2 kesayangan Fai juga, mohon ampun andai ada terlambat reply emel/sms anda. Sesungguhnya Fai hanya manusia biasa yg mudah alpa. Semoga Ramadhan kali ni memberikan 1000 sinar kebahagiaan buat kita semua...







Jom hayati lagu glamer ni... Besssttt.. Maknanya memang sangat2 mendalam ^___^



HARAPAN RAMADHAN

Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna

Selangkah demi selangkah
Setahun sudah pun berlalu
Masa yang pantas berlalu
Hingga tak terasa ku berada
Di bulan Ramadhan semula

Puasa satu amalan
Sebagaimana yang diperintahNya
Moga dapat ku lenturkan
Nafsu yang selalu membelenggu diri
Tiada henti-henti

Tak ingin ku biarkan Ramadhan berlalu saja
Tuhan pimpinlah daku yang lemah
Mengharungi segalanya dengan sabar
Ku memohon pada Tuhan diberikan kekuatan
Ku merayu pada Tuhan diterima amalan

Selangkah demi selangkah…
Dengan rahmatMu oh Tuhanku…
Ku tempuh jua



Semoga Ramadhan kali ni PENUH MAKNA... Mengharapkan keAJAIBan ITu terjadi.. YAKIN dan PASTI akan milikinya...




Korang, kalau ada nak tahu suplemen apa yg membantu time puasa or ada yg nak cantik berseri raya nanti... PM la Fai ye... Jgn segan2... I'm more than willing to help ^___^







Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)