Shaklee National Conference... Alhamdulillah... Semuanya dipermudahkan...

1:38 PM 0 Comments A+ a-

Thank you Allah kerana mudahkan perjalanan kami ke One World Hotel, Petaling Jaya last weekend.. Sabtu, 9 June 2012.. Walaupun pagi tu ada sedikit masalah teknikal, encik hubby terpaksa jadi "mc gyver" betulkan lock pintu kereta yg dah loose. Hujan renyai2 pulak tu, tapi nasib baik masa tu kat Shell. Ada juga tempat berteduh. Hehe... Berbekalkan semangat yg kuat nak jumpa rakan2 jutawan. ALHAMDULILLAH... THANK YOU ALLAH... Semuanya dipermudahkan. Sampai One World Hotel jam 10.00 pagi...


Ada mcm2 agenda. Motivational talk, new product launch (Shaklee kolagen powder & Joint health tablet) dan yg paling bestttt acara recognition... Sangat seronok tengok rakan2 jutawan naik pentas amik award. Bangga sangat dengan kalian semua..! Tahun depan, PASTI Fai pula akan naik pentas tu untuk amik award ^_____^


credit to laling Zura Betty :)))

Syukur sebab ditemukan dengan kalian semua. Semua disatukan dalam group yg mementingkan ukhwah. Mengutamakan Islam, bukan keuntungan bisnes semata2... yang penting keikhlasan hati membantu orang ramai membaiki taraf kesihatan masing2. Paling besttt, coach yg berterusan dari upline Fai, Master Shareeza, dari sideline dan semua yg ada dlm group tu... Tak ada iri hati dan hasad dengki, sebab semuanya ada laluan masing2. Semua dah macam adik beradik walaupun ada yg tak pernah jumpa... ^__^


bersama2 JUTAWAN MUSLIMAH, Fai dua dari kanan ^__^




Jutawan dgn Award masing2... Fai yg pegang bunga tu, hihi...


Petikan dari  Master Cery...

"kita yg menentukan hala tuju bisnes kita..bukan org lain.. Utk berjaya, pilihan ditangan kita..Cikgu/coach hanya sebagai penunjuk jalan.. Dan yg paling penting letaklah sepenuh pergantungan kita kepadaNYA.. kerana sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penolong .. "Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik pelindung, maka mereka kembali dengan nikmat dan kurnia yang besar dari Allah, mereka tidaki mendapat benncana apa-apa, mereka mengikuti keredhaan Allah. Dan Allah mempunyai kurnia yang besar. (Ali-Imran 173-174)"




Setelah setahun dua bulan dgn Shaklee, NOW I'M REALLY FALL IN LOVE WITH THIS BUSINESS... I'm in the right track..! Alhamdullillah, pendapatan part time business Fai dengan Shaklee sekarang ialah 4 angka cash bonus... Fai yakin dgn izin Allah ianya akan bertambah setiap bulan, insyaAllah. Next mission, untuk membimbing lebih ramai Jutawan Muslimah untuk sama2 berjaya mcm kami... Fai akan coach anda, cara dan jalannya dah tersedia. Kami juga mempunyai group support yg sangat2 membantu. Anda cuma perlu COPY, DUPLICATE dan APPLYKAN... InsyaAllah kita semua PASTI BOLEH...!! ^___^








Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)