Masih segar walaupun berjaga dari jam 2.00pagi... Cinch Energy Tea Mix memang luarbiasa hebat...!!!

9:48 AM 1 Comments A+ a-

Bangun pukul 2.00 pagi teman en. hubby tengok bola.. Dua2 match Fai tengok. Sebab dua2 ni favourite team kami..! Tukar2 channel, hehehe... Walaupun France kalah tapi best sebab dua2 team ni mara ke peringkat seterusnya. Congrats England..! Agak sedih sebab Walcott tak perform, injured. Takpe, next time confirm Walcott dah boleh perform...

Bukan nak cerita pasal EURO, sebab Fai pun tak berapa nak tau sangat. Ada la tau sikit2, tu pun en.hubby yang rajin bagi info. Hehe... Pagi tadi, sambil2 tengok bola tu minum 2 mug Cinch Energy Tea Mix. Minum panas2... Perghhhh, memang segar... FIRST time Fai boleh stay sampai perlawanan habisss. Selalunya tak sampai second half dah tertido. Match habis dalam 4.30... Masak jap, solat dan tido balik dalam setengah jam. Pukul 7 bangun buat sarapan, sidai kain, kemas2 rumah sikit dan bersiap pergi kerja. Now sampai ofis pun masih TERASA SEGAR... Bila kita segar, fresh, nak kerja pun semangat... Yang paling best, mood hari ni sangat2 superb. Ceria lain macam sebab rasa sangat energetic. Serius tak tipu... Bagi Fai la, Cinch Tea ni memang LUARBIASA HEBAT...!!! Tak percaya??? Cuba la dulu baru tau kehebatannya...

Betullah ada pepatah "tak kenal maka tak cinta"... Now, Fai memang dah JATUH CINTA... Jatuh cinta sebab dah rasa sendiri... Paling penting, wajibbb keep stok Cinch Energy Tea Mix ni kat rumah... ^__^

Anda yang selalu penat, mengantuk waktu kerja, selalu mengantuk ketika memandu... bla bla bla... Cubalah Cinch Tea Energy Mix ni ye.. InsyaAllah anda akan rasa sangat2 fresh dan energetic. Percayalah... Juga sangat sesuai untuk anda yg berdiet...




Jom tengok apa dia Cinch Tea Energy Mix ni?


Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.


 credit: Shaklee Malaysia









Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
IntaNBerliaN
AUTHOR
June 25, 2012 at 6:00 PM delete

bagus utk mereka yg selalu bjaya ni..

Reply
avatar