Khas untuk semuaaa customer Fai... "Dear, you make my day..."

12:56 PM 4 Comments A+ a-

Hari ni hati berbunga-bunga. Sangat2 happy... Semakin lama ber"Shaklee" baru Fai perasan rasa "itu" semakin KUAT. Tak tau nak gambarkan apa sebenarnya rasa "itu"... Rasa happy, rasa indah, rasa berbunga-bunga... Mcm tengah dilamun cinta pun ye jugak... Yang Fai perasan sekarang, menulis ni sgt2 best. Kalau 3 hari tak post entri, tak BW rumah kawan2, rasa mcm tak lengkap jer hari2 yg dilalui... Nak tau tak kenapa Fai berbunga-bunga?? 




Jawapannya BECAUSE OF YOU...!!!

Feedback2 positif dari andalah yg menceriakan hari Fai... Bukan keuntungan bisnes semata2, tapi yg paling besttt dpt bantu anda perbaiki masalah kesihatan kpd yg lebih baik ^__^

Semalam COD vitamin kat customer di Nusa Damai, Pasir Gudang. Cikgu Mona baru 2 minggu bersalin - baby boy. Sebelum ni Cikgu Mona tak dapat nak menyusukan anaknya kerana air susu kering, langsung tak keluar. Dua org anaknya hanya diberi Formula Milk. Anak ketiga ni beliau BERTEKAD nak menyusu badan sepenuhnya... Tak silap Fai, pregnant 8bln Cikgu Mona dah start amik vitamin. Hari ke-5, selepas berurut terus SUSU KELUAR MENCURAH-CURAH. Alhamdulillah... Ada rezeki baby untuk meyusu kali ni. "Cikgu, teruskan power pumping. InsyaAllah production susu semakin bertambah dan cikgu boleh buat stok untuk baby"



Kalau nak cerita, terlalu banyakkkkk kisah anda yg menceriakan hari Fai. Hanya doa yg mampu Fai kirimkan semoga kesihatan kita semua semakin bertambah baik... Terima kasih banyak2 kpd anda yg sudi beli vitamin Shaklee dgn Fai. Antaranya 2-3 org member blogger, kawan2 alam maya yg terjumpa blog Fai, silent reader... Semualah... Thanks kerana menceriakan hari Fai... You make my day..!! ^__^



Sekiranya ada sebarang pertanyaan tentang pengambilan suplemen @ anda konfius dan tak tau vitamin mana yg sesuai untuk anda... Jgn segan2 ye contact Fai, I'm more than willing to help ^__^




Fai Shaklee
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

4 comments

Write comments
wahida
AUTHOR
June 28, 2012 at 2:39 PM delete

selalu dgr kehebatan shaklee ni terutama ibu yg menyusukan anak...

Reply
avatar
June 29, 2012 at 4:44 AM delete

Akak pernah consume shaklee time berpantang. Tp pil die besar2 sgt n bau kuat sket so pas pantang asyik termiss makan je. Ada x suplement yg pil kecik2 je..hehe..lately bdn asyik penat je so terasa nk amik vitamin tambahan..:-P

Reply
avatar
Fai Shaklee
AUTHOR
June 29, 2012 at 2:16 PM delete

@sis wahida: ^__^

@mamaZaraZareef: hehe,kalau xnk telan pil boleh try yg minum punya kak ^__^

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
June 29, 2012 at 6:30 PM delete

sy makan juga vitamin shaklee ni..omega dn kalsium dia jer..:)

Reply
avatar